EMULSJE 
i KONCENTRATY
do produkcji napojów
 
Emulsje do produkcji napojów są to mieszaniny składające się z wody, w której rozpuszczone są substancje nadające napojom aromat, smak i barwę.

Koncentraty owocowe służące do produkcji napojów owocowych oraz jako dodatki do produkcji lodów i innych wyrobów cukierniczych, są to zagęszczone soki z owoców krajowych i egzotycznych.

Koncentraty mineralne służą do wzbogacania wody i napojów w składniki mineralne przede wszystkim w magnez i wapń.

 

O emulsjach >>
O koncentratach owocowych >>
O koncentratach mineralnych >>

 


EMULSJE
DO PRODUKCJI NAPOJÓW o smaku:
 
brzoskwinia
cola
cytryna
egzotyczny
grejpfrut
gruszka
lemon-llime
mandarynka
oranżada
pomarańcza
ananas
czarna porzeczka
jabłko
kiwi
malina
maracuja
poziomka
truskawka
wiśnia
 
 
KONCENTRATY OWOCÓW POŁUDNIOWYCH EGZOTYCZNYCH
 
owoc
konwencjonalne
bio
puree
ananas + +
arbuz + + +
banan + +
cytryna +  
figa +   +
granat + +  
grejpfrut +   +
guava +  
kiwi +   +
limonka +   +
mandarynka +   +
mango + + + 
maracuja + + +
melon +   +
papaja +   +
pomarańcza +  + +
pomarańcza czerwona +    
rodzynki +    
 
 
KONCENTRATY OWOCÓW KRAJOWYCH
 
owoc
konwencjonalne
bio
puree
aronia + +  
agrest +   +
borówka + + +
borówka brusznica + +  
brzoskwinia + + +
czarny bez + + +
czeresnia +    
dzika róża + +  
gruszka + +
gruszka Williams +  
głóg + + +
jabłko + + +
jeżyna + +
malina + + +
morela +   +
pigwa + + +
porzeczka czarna + + +
porzeczka czerwona + + +
truskawka + +
rokitnik pospolity +
+
śliwka + +
śliwka mirabelka +
+
śliwka suszona + +  
śliwka węgierka +   +
tarnina + + +
wiśnia + +
żurawina + + +
 
 
KONCENTRATY OWOCOWO WARZYWNE
 
owoc/warzywo
konwencjonalne
bio
puree
dynia + +  
burak czerwony + +  
pomidor + +  
marchew + +  

 

KONCENTRATY MINERALNE

magnezowy

wapniowy

 

 

Licznik odwiedzin: 63506